Masterclass i.s.m. Ted Troost

Masterclass gegeven door Ted Troost.
Sinds 2014 organiseer ik op verzoek en in samenwerking met Ted Troost en Eric Elbers (Thara) Masterclasses gegeven door Ted Troost.

Masterclasses met Ted Troost

Ted Troost is een oude rot in het vak en heeft aan de wieg gestaan van de haptonomie. Hij hoort bij de eerste leerlingen van Frans Veldman, de grondlegger van de haptonomie. Ted Troost heeft veel gedaan om de haptonomie bekendheid te geven. Hij heeft in de topsport een grote rol gespeeld in het coachen van sporters. Hij geeft nu Masterclasses om zijn ervaring te delen met haptotherapeuten.

De zesde Masterclass van Ted Troost dit voorjaar heeft de naam: Haptonomie voor individuele begeleiding. Samen met collega haptotherapeuten coacht hij ons door de vele aspecten, die het begeleiden van mensen in onze praktijken omvat. Ted begeleidt ons ieder persoonlijk om vaardigheden en het ambachtelijk werken met onze handen te verdiepen en geeft praktische tips, Tot nu toe heb ik alle masterclasses gevold en telkens keer weer leer ik veel en raak ik verwonderd en geïnspireerd door de mogelijkheden van mijn vak.